Veelgestelde vragen

Hoe werkt het allemaal?
Tijdens een eerste consult, dat 1,5 uur duurt, gaan we uitgebreid in op de klachten die er zijn. Daarnaast kijk ik naar de ziektegeschiedenis van het kind, maar ook naar ziektes die in de familie voorkomen. Ik stel vragen over de conceptie, zwangerschap en geboorte, ontwikkeling van je kind en zijn/haar persoonlijkheid. Ook een bioresonantiemeting is onderdeel van het eerste consult. De behandeling stem ik af op de gegevens die ik verzameld heb. Ieder kind is uniek, en de behandeling is afgestemd op je kind. Niet alleen op de klachten.
Wat kost het mij?

Een homeopathische behandeling begint met een intakegesprek van 1,5 uur  (kosten €120,00) en daarna een aantal vervolgconsulten die in prijs variëren van € 50,00 voor een half uur tot € 100,00 voor een uur. Het aantal consulten dat nodig is, is sterk afhankelijk van het probleem. Bij acute klachten, bijvoorbeeld oorontsteking, is de behandeling kort en moet het probleem snel verholpen zijn. Bij chronische klachten zijn er meestal meerdere consulten nodig.

In plaats van te kijken naar de kosten, kun je jezelf ook vragen wat het je opbrengt. Hoe graag wil je dat je kind gezond en vrij opgroeit? Wat is het je waard om je geen zorgen meer te hoeven maken over je kind? Hoe graag wil je rust en balans ervaren in je gezin? Als je het zo bekijkt wegen de kosten vaak wel op tegen de opbrengsten.

Waarom zou ik dat doen?
Je wil het beste voor je kind, dat het lekker in zijn vel zit, zowel lichamelijk, als mentaal en emotioneel. Soms heeft het daarbij een steuntje in de rug nodig. En soms zijn er vage klachten en je weet eigenlijk niet zo goed wat je ermee aan moet. Je zit met je handen in het haar, want je hebt al van alles geprobeerd en onderzocht. Maar niets lijkt te werken. Doordat ik een andere visie op gezondheid en ziekte heb en vanuit een andere invalshoek naar je kind kijk, kan ik oplossingen aandragen die wèl werken.
Krijg ik het vergoed van mijn verzekering?
Mijn consulten worden vergoedt vanuit de aanvullende verzekering. Hoeveel dit is verschilt per verzekeringsmaatschappij en per polis. Sla je polis er even op na, of neem contact op met je ziektekosten verzekeraar.

Consulten gaan niet ten koste van het eigen risico.

Kunt u mijn kind ook helpen?
Ik behandel kinderen van 0-18 jaar met de meest uiteenlopende klachten. Van oorontstekingen tot angsten en gedragsproblemen. Homeopathie kan bij veel klachten ingezet worden. Kijk hieronder eens in het lijstje met veel voorkomende klachten of de klacht van jouw kind er ook bij staat. Maar mocht dat niet zo zijn, dan is er nog niets aan de hand. Vraag gerust om meer informatie, of vraag een gratis Skype consult aan als je eerst wil overleggen voordat je een afspraak maakt.

Oorontstekingen – darmkrampjes – verkoudheden – griep – eczeem – hoest – asthma – buikpijn – koorts – slaapproblemen – waterwratjes – wratten – klachten na vaccinaties – gedragsproblemen (o.a. ADHD-ADD-PDD/NOS) – nachtmerries – hoogbegaafdheid – hooggevoeligheid – altijd maar ziek – huilbaby’s – faalangst – darmklachten – etc.

 

Kennismaken?

Maak vrijbljvend kennis en ontdek wat ik voor jou(w) (kind) kan betekenen. 

Gea Verhofstad

Gea's Biodanza

Gea Verhofstad
Noorderhavenstraat 285
7202 DD Zutphen

Tel: 06-20774572
Email: gea@geaverhofstad.nl
Skype: geaverhofstad