Roze wolk of donderwolk

Als je een kind krijgt verandert er veel in je leven. Sterker nog, je leven komt behoorlijk op zijn kop te staan, zeker als het je eerste kind is.

Doe je het wel goed, waarom huilt de baby, hoe krijg ik voldoende (nacht)rust, borstvoeding of flesvoeding, vaccineren, of niet? Je krijgt waarschijnlijk van alle kanten heel veel wijze raad. Soms heb je er wat aan, maar soms ook niet.

Zeker als de bevalling zwaar was, het herstel langer duurt dan verwacht, je baby erg onrustig is en veel huilt, kukel je snel van de roze wolk af. En voor je het weet voel je een overweldigende vermoeidheid en machteloosheid. Is dit het nou? Je had het je heel anders voorgesteld.

Blijf vooral niet te lang rondlopen met negatieve gevoelens. En bovenal, voel je niet schuldig. Niet bij iedereen gaat alles vanzelf, en dat geeft niet. Trek op tijd aan de bel en vraag om hulp.

Homeopathie is een goede manier om jezelf en je kind niet alleen te ondersteunen in de eerste periode na de bevalling, maar ook tijdens je zwangerschap.

Wil je weten wat homeopathie voor jou kan betekenen in deze belangrijke periode van je leven, vraag dan hier een gratis 15 minuten Skype-consult aan.

Kennismaken?

Maak vrijbljvend kennis en ontdek wat ik voor jou(w) (kind) kan betekenen. 

Gea Verhofstad

Gea's Biodanza

Gea Verhofstad
Noorderhavenstraat 285
7202 DD Zutphen

Tel: 06-20774572
Email: gea@geaverhofstad.nl
Skype: geaverhofstad