Share

Er is een helende, kosmische kracht in ieder van ons werkzaam waar we ons niet dagelijks bewust van zijn. Toch kennen we deze kracht allemaal in meer of mindere mate: liefde. En daarom gaan we op deze avond dansen met overgave om bewust te worden van de liefde die we in ons hebben, te voelen hoe krachtig die is en te ervaren hoe het is als de liefde vrij mag stromen in iedere cel van ons lijf.

Biodanza

We beginnen deze avond met een Biodanza workshop. Biodanza zet je in beweging door gebruik te maken van muziek en oefeningen die door iedereen gedaan kunnen worden en die helpen de balans te herstellen tussen denken, voelen en doen. Deze dansvorm brengt je in contact met je innerlijk weten en leert je te leven met hart, hoofd en ziel. Dansen vanuit je gevoel, spontaan, zonder pasjes te leren. Ook zonder Biodanza ervaring kun je mee doen. 

Klankschalen

Na de Biodanza workshop volgt er (na een korte pauze) een klankschalenconcert, waarbij je heerlijk kunt ontspannen en je helemaal over kunt geven aan de helende klanken van de klankschalen, rainstick, chime, koshi’s etc.

 

 

                    Gea en Hans

De Biodanza workshop wordt gegeven door Gea Verhofstad, het klankschalenconcert door Hans Hokke. Gea is in 2015, na lang aarzelen, voor het eerst naar Biodanza gegaan en werd meteen diep geraakt. Ze was zó enthousiast dat ze nog datzelfde jaar is begonnen aan de vierjarige opleiding tot Biodanza facilitator, die ze in 2019 heeft afgerond. Ze geeft wekelijks lessen in Delft en Noordwijkerhout. Ze is als tutor verbonden aan de Biodanza School Midden Nederland.

Hans Hokke heeft al van jongs af aan een passie voor dans en muziek. Sinds 2009 beoefent hij wekelijks Biodanza en is hij DJ op feestavonden. Via zijn broer die een spirituele winkel runt, is Hans in aanraking gekomen met klankschalen. Al jaren bespeelt hij de klankschalen met veel liefde en hun zuivere klanken blijven hem verwonderen en ontroeren. In de loop der tijd heeft hij zijn collectie klankschalen uitgebreid met rainmakers, oceandrum, koshi’s, chime etc.

Zorg goed voor jezelf door een yogamatje, dekentje, warme sokken, kussen etc. mee te brengen, zodat je comfortabel kunt genieten van het klankbad.

Water, thee en een lekker hapje zijn aanwezig.

Datum  : 27 november 2021
Tijd       : 20.00 uur tot 23.45 uur (zaal open vanaf 19.30 uur)
Locatie : Juna yoga, Abellalaan 1, 2181 TX Hillegom (Dienstencentrum Elsbroek,    ingang t.o. de Plus)
Kosten  : € 25,00

Aanmelden d.m.v. een mailtje naar gea@geaverhofstad.nl. Na aanmelding krijg je een factuur toegestuurd. Je inschrijving is pas definitief als de factuur betaald is.