Engel…?
Kun je me horen?
Ben je er echt?
Altijd aan mijn zij?
 
Mag ik wat vragen
Kun je me helpen
Wil je hier blijven
Heel dicht bij mij

 

Geloof jij in Engelen? Hoe zou het zijn als je met jouw engel zou kunnen dansen? Als je zou weten dat je geleid en beschermd wordt? Als je zou weten hoe je de engel kunt aanroepen en vragen om hulp en steun? Hoe zou je leven veranderen als je op een diep niveau contact zou kunnen maken met de engelen?
Afgelopen zomer heb ik de 4 daagse training “Biodanza en het voorgevoel van de engel” gevolgd, een training die al langer op mijn verlanglijstje stond. Ik was diep onder de indruk van het transformerende effect dat het had op de deelnemers: de zachtheid, harmonie en rust die er ontstonden waren fantastisch mooi om te ervaren. Al tijdens dit weekend ontstond bij mij het verlangen om de liefde en wijsheid van de engelen te delen en verder te verspreiden. In december heb ik dit weekend voor het eerst gegeven en het is een fantastisch weekend geworden. En dus organiseer ik het engelenweekend nog een keer, en wel met Pinksteren. Als je de vorige keer niet deel kon nemen, nodig ik je van harte uit om in mei dit bijzondere weekend te komen ervaren.
Waar en wanneer
Zaterdag 28 december en zondag 29 december  in Spiritueel Huis Voorstraat 51 in Delft, beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur met een lunchpauze van circa 1,5 uur.
Kosten
€ 135,00
Inclusief koffie, thee, lekkers en soep bij de lunch.
Als je graag mee zou willen doen, maar het lukt je niet om dit financieel voor elkaar te krijgen, laat het me weten, dan zoeken we samen naar een oplossing.
Aanmelden
Je kunt je aanmelden door mij een mail te sturen. Je krijgt in april een factuur toegestuurd en na betaling daarvan is je aanmelding definitief.
Voor meer informatie: bel 06 20774572 of mail gea@geaverhofstad.nl