Biodanza is een combinatie van bewegen, contact en ervaren. Het kan je helpen meer in balans te komen, je blijer, meer ontspannen en levendiger te voelen. Biodanza heeft een sterke wetenschappelijke basis, geworteld in de menswetenschappen en biologie. De combinatie van dans, muziek en lesopbouw maakt iedere les tot een bijzondere ervaring. Biodanza laat je bijna ongemerkt contact maken met je gevoel van levensvreugde, eigenwaarde en verbondenheid. Door te dansen verbeter je je gevoel van zelfwaardering. Ook neemt je gevoel van welzijn toe. Biodanza is hiermee dan ook een eenvoudig pad voor jouw ontwikkeling, waarbij je een diepere verbondenheid aangaat met de rijkdom aan leven in en om je heen.
Biodanza in Delft wordt al sinds 2018 beoefend. Hieronder enkele reacties van deelnemers die al langere tijd deelnemen aan de biodanza workshops:
“ik word er zo blij van”
“hier kan ik echt mezelf zijn”
“ik heb altijd het verlangen gehad om te dansen, maar ik durfde het niet, want ik dacht dat ik het niet kon. Biodanza heeft me bevrijdt van mijn dansschaamte en me geleerd dat echt iedereen kan dansen, zelfs ik!”
“ik kijk nu zo veel liefdevoller naar mezelf en naar de wereld dan toen ik begon met Biodanza!”
“het verbaast me elke keer weer hoe gemakkelijk het hier is om mijn hart te openen en echt contact te maken”
“ik kom soms doodmoe en gehaast binnen na een drukke dag op werk, maar ik loop altijd weer vol energie en ontspannen de deur uit. Zo fijn!”
Op 13 april heb je de mogelijkheid om in de middag kennis te komen maken met Biodanza. Dus ben je nieuwsgierig en wil je ervaren wat Biodanza met jou doet? Meld je aan en kom in beweging.
Minder weergeven